Skip to content

Starten

Ben je van plan een bedrijf te starten of ben je net gestart? Heb je ook nagedacht over het gezicht en de uitstraling van je bedrijf: jouw logo, jouw huisstijl, jouw briefpapier en jouw website?

Bij de start van een bedrijf wordt een beetje amateurisme nog wel door de vingers gezien. Maar foute keuzes kunnen na verloop van tijd ook gaan opbreken en een flinke aanslag betekenen op het budget. Ook hier geldt nog steeds “bezint eer ge begint”. Zakelijk communiceren via een huisstijl is geen kwestie van persoonlijke smaak, maar vooral of je hiermee de juiste klanten kunt bereiken.

Ervaring loont !
De uitstraling van je bedrijf moet professioneel zijn en vertrouwen wekken. Een nieuwe huisstijl omvat veel meer dan alleen een nieuw logo. Zaal Design kan je hierbij behulpzaam zijn en zorgen voor een professionele en onderscheidende huisstijl.

Vakwerk ?
Als het om vormgeving gaat is de grote vraag: zelf doen of een professional inschakelen? Een slecht ontworpen folder kost tenslotte ook geld. Een website die niet gevonden wordt ook. Denk dus goed na voordat je aan iets begint en stel je zelf de vraag: doe ik het zelf of kies ik voor vakwerk. Geen moeilijke keuze dus.

Zaal Design kan voor jou een aantal werkzaamheden uit handen nemen, zodat jij als ondernemer, je volledig kunt concentreren op de dingen waar je goed in bent. En dat tegen zeer bescheiden tarieven, want een onderneming starten is al kostbaar genoeg.

Wist u dat …


… elke website die door Zaal Design wordt gebouwd door de eigenaar zelf kan worden onderhouden.

… 90% van de relaties van Zaal Design zelf aanpassingen doet zodat de content van de site altijd “up to date” is.

… met het stappenplan het opmaken en versturen van nieuwsbrieven heel eenvoudig is.

 … relaties die er voor kiezen de site niet zelf te onderhouden een voordelig serviceabonnement kunnen afsluiten om de site up to date te houden.

Vraag gerust
Goedendag,
Waar kan Zaal Design je mee van dienst zijn?
copyright

2024 Zaal Design

Privacyverklaring

LinkedIn