Skip to content

Referenties

Hieronder reacties van onze relaties.
Alle relaties hebben toestemming voor vermelding gegeven.

Referenties

Zo ontzettend blij ben ik dat ik Jan heb gevonden via via. Hij heeft mij enorm geholpen om mijn website zo in te richten en vorm te geven dat het helemaal past bij wat ik voor ogen had en nog gebruiksvriendelijk is ook. De periode dat we samen opgetrokken zijn voelde meer als het hebben van een persoonlijk secretaris, Jan stond altijd open voor advies en vragen wanneer dan ook. Hij is altijd welwillend om mee te denken. En je weet zeker dat hij eerlijk zijn mening zal geven. Fijn om precies te weten waar je aan toe bent.
Jan bedankt voor je onvoorwaardelijke steun, advies en tips en voor het prachtige resultaat!
Annemarie Rothfusz, Kindercoach & trainer Anne’s Groeilaantje, Boskoop

Referenties

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van TopHeadHunting heb ik Jan Zaal van Zaal Design uit Waddinxveen de opdracht gegeven een nieuwe website voor mijn bedrijf te ontwikkelen. Na een eerste beknopte briefing kwam Jan tot mijn verbazing al na enkele dagen met een verrassend fris en “ready-to-publish” ontwerp dat helemaal aansloot bij mijn wensen. Jan heeft de juiste afbeeldingen geselecteerd en nieuwe pakkende teksten geschreven.
Het voordeel van de samenwerking met Jan is dat je als opdrachtgever direct contact hebt met de bouwer van de site zonder dat er eerst een vertaalslag naar een ontwerper moet worden gemaakt. De korte lijnen, snelle reactie en flexibele opstelling zijn mij zeer goed bevallen. Jan is professioneel, innovatief en creatief. Ook de zeer aantrekkelijke tarieven maken van Zaal Design beslist een aanrader!
Harry Dzumhur, TopHeadHunting, Waddinxveen

Referenties

In februari 2020 werd ik gebeld door Jan van  Zaal Design, hij had een folder van mijn bedrijf in de bus gehad. Hij heeft toen heel veel tips gegeven om de website en folder nog aantrekkelijker te maken. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ben ik met Zaal Design in zee gegaan om een nieuwe website en folder te laten maken. Met een prachtig resultaat als gevolg. De communicatie verloopt altijd soepel en er word heel snel gereageerd op mail etc. Kortom, een hele goede aanrader voor iedereen die zijn eigen bedrijf wil beginnen of een nieuwe start wil maken maar nog niet te veel kan investeren.
Martijn van der Zalm, Computerhulp bij u thuis, Gouda

Referenties

Tot onze volle tevredenheid heeft Jan voor ons een website ontwikkeld waarin alle onderdelen van ons bedrijf goed tot z’n recht komen, zowel in tekst als met de foto’s.
Goed overleg en  de vlotte en duidelijke werkwijze is ons zeker bevallen. 
Hij heeft inmiddels ook onze brochure in een nieuw jasje gestoken en onze gewijzigde notaboekjes verzorgd. 
Kwaliteit en prijs zijn goed in verhouding.
Wim en Cora’s schaapsfarm, Aarlanderveen

Referenties

Jan heeft voor mij visite kaartjes en cadeaubonnen ontworpen. En heel recent mijn website gemaakt. Ben er heel tevreden over. Het was een hele fijne samenwerking. En ik ben erg blij met mijn website. Hij helpt je met alle dingen die geregeld moeten worden voor het beste resultaat.
Aldina Westra-da Silva, Aldina’s Haarsalon, Waddinxveen

Referenties

Jan Zaal heeft voor Koren Fietsen een nieuw logo ontworpen en daarna een frisse website ontwikkeld en gerealiseerd. Jan weet in een vrij korte termijn de website te ontwerpen en geheel operationeel op te leveren. Door de prettige samenwerking besloten dat Zaal Design in de toekomst de foto’s blijft maken en verkoopvoorraad op de website blijft bijwerken. Belangrijk daarin is natuurlijk dat de tarieven heel schappelijk zijn.
Gerrit Koren, Koren Fietsen, Waddinxveen

Referenties

Ondanks onze summiere briefing heeft Zaal Design op korte termijn een logo voor ons bedrijf ontworpen. Uit de 3 eerste ontwerpen konden wij direct al het definitieve ontwerp kiezen. Zaal Design heeft perfect aangevoeld wat wij voor ogen hadden en dat vertaald in een sterk en herkenbaar logo. De communicatie met Zaal Design is direct, snel en inhoudelijk sterk. Dit heeft er bij ons voor gezorgd dat wij met een gerust hart het logo design aan Zaal Design hebben over gelaten.
Crunch! coaching & training, Hazerswoude-Rijndijk

Referenties

Ga de uitdaging maar eens aan om voor twee wereldmerken een complete verpakkingslijn en diverse internationale productcatalogi te ontwikkelen. Dat is wel hetgeen Zaal Design voor ons succesvol weet in te vullen.
Gevoel voor het merk, een kritische houding en ruime ervaring op het gebied van vormgeving en visualisatie maken Zaal Design voor ons de perfecte partner voor nu en de toekomst.
Fons Boekhorst, Buying Manager Dvize, Wormerveer

Referenties

Zaal Design heeft ons goed geholpen met het opmaken van boeken en enkele promotionele uitingen. Het principe is dat we een voorstel voor een ontwerp aanleveren en dat Zaal Design dan een ontwerp maakt. In de meeste gevallen komt daar in eerste en soms in tweede instantie al een zeer tevredenstellend ontwerp uit waarmee we goede resultaten hebben gehaald. Wij zij zeer tevreden over de service, snelheid en accuratesse van Zaaldesign. Nakomen van afspraken is belangrijk en dat is altijd tip top voor elkaar.
Jaap Nuesink, Directeur Litecert, Arnhem

Referenties

Ik heb goede ervaringen met Jan Zaal en met zijn werkzaamheden. Hij is creatief en komt steeds weer met leuke, verrassende ontwerpen. Ik kan zijn diensten van harte aanbevelen.
R. Groenewegen, directeur Groenewegen b.v., Moordrecht

Referenties

Uitermate tevreden fysiotherapeut!
Zaal Design is al jaren het brein achter mijn logo, website en visitekaartjes. Als beginnend ondernemer ben ik destijds hier heel erg mee geholpen en ben nog steeds erg tevreden over de snelle hulp mocht er iets nodig zijn. De website is up to date en het logo is zo gaaf dat veel patienten hier hun waardering over uitspreken. Uitermate tevreden!
Alain van den Eijnden, Fysio Kerkweg Oost, Waddinxveen

Referenties

Niet alleen heeft Zaal Design vanaf de start van ons bedrijf in 2009 ons logo en huisstijl ontworpen, maar ook alle promotionele uitingen waaronder beeldmerken, kleurenschema’s, advertenties, folders en banners. Jan is altijd zeer betrokken en meedenkend en wij hopen dan ook nog lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken.
A.N.P. van Oort, directeur Forenses bv, Wormerveer

Referenties

Jan Zaal is professioneel, snel, creatief, innovatief, betrouwbaar en betaalbaar!!! Een absolute aanrader!
Frans van Twist, Vertaalburo Van Twist, Etten-Leur

Referenties

Zaal Design heeft voor mij een website gemaakt voor de sculpturen die ik maak. Het proces van opdracht t/m oplevering is zeer strak en profes-sioneel verlopen. Zeer flexibele opstelling en uitstekende service. Luistert goed naar de opdrachtgever. Creatief en technisch op een zeer hoog niveau. Kwaliteit eindproduct zeer naar wens en last but not least een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan Zaal Design probleemloos bij iedereen aanbevelen.
Jaap de Gijt, dG sculpturen, Waddinxveen

Referenties

Op zeer korte termijn heeft Jan een flyer voor mij ontworpen met een professionele lay-out en gedrukt binnen een week!
Zaal Design staat voor goede service!
Medisch pedicure praktijk Geralda van Heijningen, Waddinxveen

copyright

2024 Zaal Design

Privacyverklaring

LinkedIn