Skip to content

Onze
service

Doe-het-zelf of vakwerk ?

Veel kleine ondernemers maken gebruik van kant-en-klare visitekaartjes, standaard-briefpapier en folders omdat zij opzien tegen de rompslomp van een uniek ontwerp, het laten uitvoeren en regelen van het drukwerk. Zaal Design kan deze werkzaamheden, door de unieke all-in service: Creatie, Realisatie en Coördinatie, uit handen nemen. 

Creatie

Zaal Design luistert naar uw wensen en ideeën en vertaalt uw boodschap naar een onderscheidend en eigentijds ontwerp waarbij uw product, uw doelgroep en uw budget centraal staan.

Realisatie

Zaal Design werkt nauw samen met verschillende drukkerijen voor zowel kleine als zeer grote oplages. Zaal Design regelt het drukproces van aanleveren van drukklare bestanden tot afleveren van het eindproduct.

Coördinatie

Zaal Design coördineert alle facetten van uw marketing-inspanningen en zorgt er voor dat alle onderdelen (drukwerk en pos-materiaal) op het juiste moment en op de juiste plaats zullen worden afgeleverd.

Onze
diensten

Logo en huisstijl, webdesign, promotioneel drukwerk en meer…

Zaal Design kan voor jou bijna alle vormen van communicatie ontwikkelen. Of het nu gaat om een folder of flyer, de verpakking voor een product, banners en displays, autobelettering, boeken en omslagen of een complexe catalogus. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten is bijna alles mogelijk. Vraag gerust! 

Logo en huisstijl

Logo en huisstijl zijn vaak de eerste kennismaking met je bedrijf en bepalend voor de eerste indruk die een (aspirant) klant van jouw onderneming krijgt. Zaal Design ontwerpt niet alleen jouw logo maar ook alle onderdelen voor je huisstijl zoals visitekaartjes en briefpapier.

Webdesign

Een goede website is modern en overzichtelijk, heeft een herkenbare uitstraling, goed geschreven teksten, gebruiksvriendelijk, snel én eenvoudig te onderhouden. Zaal Design kan er voor zorgen dat jouw website juist die informatie geeft waar je doelgroep naar op zoek is.

Promotioneel drukwerk

Met een folder of een flyer kan je je onderscheiden van de concurrentie en jouw producten en/of diensten onder de aandacht van je doelgroep brengen. Zaal Design kan jouw promotioneel drukwerk ontwerpen, de opmaak verzorgen en op de juiste manier aanleveren bij de drukkerij.

copyright

2024 Zaal Design

Privacyverklaring

LinkedIn